المقادير
فرخه طبعا مغسوله غسله تمام يعنى زى حمايه العيد ومتشال من عليها الجلد والدهون الى فيها ومتقطعه 8 قطع زى كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تانى حاجه
3 فلفلاات مقطعين صغير
2 طماطم كبار مقشرين ومقطعين قطع صغيرة
2 بصله مقطعه قطع صغيرة
2ليمونه عشان تعصريهم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نيجى للبهارات
ملعقه كارى كبيرة
ملعقه زعتر كبيرة
ملعقه فلفل اسود صغيرة
ملعقه بهارات كبيرة
ملعقه ملح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كده خلصنا تيجى بقى زى الشاطرة وتلخبطى الحجات دى كلها على بعض والبهارات وكلو
الفراخ بطريقه سهله ولذيذه من مطبخى بالصور
وفى الاخر تحطى عليها ربع فنجان زيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده تقلبى كويس زى الشطورة تقليب تمام عشان الحجات تتجانس مع بعضها وتغطيها وتحطيها فى التلاجه 6
ساعات او من بليل عادى يعنى كله شغال
واستنو
واستنو
واستنو
عدو ال6ساعات وطلعت كده يا سلام بقى على الريحه
تجيبى حله وتحطى فيها شويه زيت صغيرين كانك بتمسحى الحله يعنى
وتحطى فيها ورق فويل وتحطى الفراخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وتغطيها كويس بالفويل وتغطى الحله وكلو تمام وتسيبيها على النار ساعه
طبعا نار هاديه
كده كلو تمام
بعد ساعه بالظبط على نار هاديه هتشمو بقى الريحه واو بالهنا والشفا
فرخه طبعا مغسوله غسله تمام يعنى زى حمايه العيد ومتشال من عليها الجلد والدهون الى فيها ومتقطعه 8 قطع زى كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تانى حاجه
3 فلفلاات مقطعين صغير
2 طماطم كبار مقشرين ومقطعين قطع صغيرة
2 بصله مقطعه قطع صغيرة
2ليمونه عشان تعصريهم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نيجى للبهارات
ملعقه كارى كبيرة
ملعقه زعتر كبيرة
ملعقه فلفل اسود صغيرة
ملعقه بهارات كبيرة
ملعقه ملح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كده خلصنا تيجى بقى زى الشاطرة وتلخبطى الحجات دى كلها على بعض والبهارات وكلو
الفراخ بطريقه سهله ولذيذه من مطبخى بالصور
وفى الاخر تحطى عليها ربع فنجان زيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده تقلبى كويس زى الشطورة تقليب تمام عشان الحجات تتجانس مع بعضها وتغطيها وتحطيها فى التلاجه 6
ساعات او من بليل عادى يعنى كله شغال
واستنو
واستنو
واستنو
عدو ال6ساعات وطلعت كده يا سلام بقى على الريحه
تجيبى حله وتحطى فيها شويه زيت صغيرين كانك بتمسحى الحله يعنى
وتحطى فيها ورق فويل وتحطى الفراخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وتغطيها كويس بالفويل وتغطى الحله وكلو تمام وتسيبيها على النار ساعه
طبعا نار هاديه
كده كلو تمام
بعد ساعه بالظبط على نار هاديه هتشمو بقى الريحه واو بالهنا والشفا