النهارده بقى جيبلكم افتكاسة للفيشار وهو الفيشار بالعسل هو سهل جدا ولذيذ انتوا هتجيبوا حله وتحطوها على النار ونحط فيها شويه زيت وفانيليا على فكره الفانيليا بتدى ريحه تحفه للفيشار واول ما يسخن نحط عليهم شويه ذرة فيشار واوعى تحطى ملح وتقلبى فيه لحد ما يبدأ يفشر وتغطوا الحله وتهدى النار واوعى تنسى تغطى الحله والا مش هتلاقى الفيشار فى الحلة ههههههههههههههه بعد يا ستى ما الفيشار اتعمل نروح نقسموا جزئين جزء ترشى عليه شويه ملح ابيض ناعم وتقلبيه وده الفيشار اللى بملح نيجى بقى للجزء اللى محطناش عليه ملح نجيب الحله تانى ونحط فيها شويه سكر ونهدى النار ونقلب لحد ما تلاقى السكر ساح بس من غير ما لونه يلون علشان منا تقلبى الفيشار فيه هيكون اتحرق انما اول ما يسيح على طول نشيل الحله من على النار ونحط الفيشار ونقلب شويه ونرجعوا على نار هادئة ونقلب لحد ما ياخد لون فاتح نروح حطينوا فى صنيه المونيوم واوعى تلمسيه الا اما يبرد والا صوابعك هتتلسوع على فكره بيكون مقرمش بطريقه جميله منقول
طريقه الفيشار بالعسل
منونة- عدد المساهمات : 31
نقاط : 57
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 12/03/2011
العمر : 39
- مساهمة رقم 1